ÜYELERLE KAHVALTI ETKİNLİĞİ

GÜNTİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyelerinin Katılımıyla Sektörel Gelişmeler ile İlgili Durum Değerlendirme Toplantısı ve Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi.

GÜNTİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyeleri Altındağ Dinlenme Tesislerinde düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile bir araya geldi. Derneğin yürüttüğü faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımı yapılan toplantıda üyelerin de görüş ve önerileri alındı. 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sezai AYAS, göreve geldikleri günden bu yana yaşanan gelişmeleri kısaca özetleyerek 6 aylık yönetim sürecinde yürüttükleri faaliyetlerden bahsetti. 6 Şubat 2023 tarihinde bölgede yaşanan depremi asrın felaketi olarak tanımlayan AYAS, bu felakette derneğin, üyelerin ve sektörde yer alan diğer insanların büyük bir özveriyle destek olduklarını belirterek bu sergilenen güçlü dayanışma örneği için teşekkürlerini iletti. Ülkenin seçim gündemine de değinen AYAS, gündemin ve sektörün gelişmelerini üyelerle sık sık bir araya gelerek değerlendireceklerini iletti.

Ardından söz alan Dernek Başkan Vekili Veli İpek, derneğin yürütmüş olduğu “Tekstil Envanteri” Projesinden bahsetti. Çalışma ile Diyarbakır kentinde tekstil sektörünün kapsamlı bir envanterini çıkararak sektörün mevcut durumunu ve potansiyelini analiz etmeyi ve kent ekonomisine katkısını ortaya çıkarmayı amaçladıklarını dile getirdi. 

Dernek Genel Sekreteri Taha ÜLGEN ise katılmayı düşündükleri UR-GE Projesinden bahsetti. URGE Projelerinin sunduğu imkanların tüm üye firmalar tarafından bilinmesini sağlamaya çalıştıklarını, Uluslararası ihracata girebilmek için önemli fırsatlar sunduğunun altını çizen ÜLGEN 30’a yakın firma ile çalışma yürüteceklerini iletti.