GÜNTİAD GAZİANTEP TEXPEN FUARI’NDA

GÜNTİAD GAZİANTEP TEXPEN FUARI’NDA

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi, 7 - 10 Şubat tarihleri arasında tekstil sektörünün öncü firmalarını, yenilikçi ürünlerini ve en son trendleri bir arada sunarak sektörün görünürlüğünü ve etkileşimini artıran TEXPEN YAZ TEKSTİL FUARI'na ev sahipliği yaptı. Bu etkinlik, ulusal ve uluslararası alanda tekstil sektörünün önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Güntiad üye firmaları Ecrin Life, Quberz ve Roba Tekstil Fuarda Yerini aldı

Fuar, GÜNTİAD üyesi Ecrin Life Tekstil, Quberz Tekstil ve Roba Tekstil gibi değerli katılımcı firmaların ürün ve tasarımlarını sergileme fırsatı bulduğu bir platform oldu. Bu firmalar, yenilikçi yaklaşımları ve kaliteli ürünleri ile fuarın dikkat çeken stantlarından oldular.

GÜNTİAD'ın yönetim kurulu başkanı Sezai AYAS, genel sekreter Taha ÜLGEN ve yönetim kurulu üyeleri Necmettin ALKAN, Mesut SÖKMEN, Şahin ÇELİK ve Yusuf ÜLGEN fuarı ve üye firmalarımızı ziyaret etti. Yönetim ekibi, fuar boyunca üye firmaların stantlarını gezerek, onlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi ve sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

GÜNTİAD'dan Üye Firmalara Destek ve Tebrik

GÜNTİAD başkanı Sezai AYAS; “TEXPEN YAZ TEKSTİL FUARI'nda yer alarak marka değerlerini artıran ve sektördeki yeniliklere öncülük eden Ecrin Life Tekstil, Quberz Tekstil ve Roba Tekstil'i tebrik ediyoruz. Bu firmaların başarıları, derneğimizin ve üyelerimizin sektördeki temsil gücünü artırıyor ve bizlere büyük bir gurur kaynağı oluşturuyor. Gelecek organizasyonlarda da aynı başarı ve kararlılığın devamını temenni ediyor, tüm katılımcılara sektördeki gelişmeleri yakından takip etme ve iş birliklerini güçlendirme fırsatları sunan bu tür etkinliklerin önemini vurguluyoruz.” şeklinde konuştu.